biancalogo
bloemen-02bianca3bianca2adult helping senior in hospital

Bianca Klein Woolthuis Uitvaartbegeleiding

1 review

Overijssel

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

bloemen-02

Welkom bij Bianca Klein Woolthuis Uitvaartbegeleiding

“De dood komt onherroepelijk soms als een schok, soms niet. Afscheid nemen doet altijd pijn. Maar afscheid kun je ook inkleuren, om zo een eerste, goede stap te zetten in het verwerken van verdriet”

Als een arts heeft vastgesteld dat uw dierbare is overleden, is het aan u om een moment te kiezen voor het contact met de uitvaartbegeleider. U kunt mij dag en nacht bereiken, maar besef vooral dat er géén haast is. Misschien wilt u in alle rust bij hem of haar zijn, familie of vrienden op de hoogte brengen of misschien wilt u wel gewoon een moment stil zijn.

De eerste stap is de laatste verzorging van de overledene. Daarna neem ik rustig de tijd om de uitvaart samen met u vorm te geven. Hierbij kunt u denken aan de rouwkaart, de keuze voor cremeren of begraven, locatie, tijdstip, bloemen, sprekers, etc. Ik sta voor u klaar om u in deze moeilijke periode te begeleiden en te ondersteunen.


over-bianca

Over Bianca Klein Woolthuis

Ik ben Bianca Klein Woolthuis, geboren 18 maart 1972 te Raalte en ik ben moeder van twee geweldige zonen. Al op 18-jarige leeftijd koester ik de wens om uitvaartbegeleider te zijn. Op die leeftijd heb je echter nog geen levenservaring en sta je aan het begin van je eigen ontwikkeling. Het is daarom een ander spoor geworden, maar de ‘trein’ uitvaart is altijd met mij mee blijven rijden.

Als office manager en directiesecretaresse heb ik de kans gekregen om mijn organisatorische en leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen. Geconfronteerd met een reorganisatie bij mijn laatste werkgever is het vuurtje van mijn vroegere wens weer flink aangewakkerd. Inmiddels heb ik een flinke portie levenservaring in de rugzak en ook op het persoonlijke vlak zijn verlies en verdriet niet aan mijn deur voorbij gegaan… Lees verder

Meer informatie? Bezoek onze website of mail naar info@biancakleinwoolthuis.nl.

28 januari 2019

Prachtige dienst van mijn man. Ik had het niet anders in gedachten. Bedankt voor alles Bianca!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 UitvaartverzorgingsIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar