logo
logo123

Calla Uitvaartzorg

1 review

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Welkom bij Calla Uitvaartzorg. Calla Uitvaartzorg richt zich op geheel Goeree-Overflakkee, De Hoeksche Waard, Schouwen- Duivenland, Voorne-Putten en Hellevoetsluis eo. Sinds kort is Calla Uitvaartzorg ook actief in Spijkenisse. Ieder mens is uniek. Leven doe je op je eigen manier, dus afscheid nemen ook. Calla Uitvaartzorg biedt u de ruimte om afscheid te nemen op uw eigen manier.

Alles is in principe mogelijk. Sommige mensen hebben al een lijstje met persoonlijke wensen klaarliggen maar ook als u dit niet heeft kunt u op de kennis van Calla Uitvaartzorg vertrouwen, om samen met u, uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Wij van Calla Uitvaartzorg zullen u begeleiden en ondersteunen waar u wenst, vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart.

Op deze website komt u vooral veel praktische informatie tegen die u kan helpen om inzicht te krijgen wat er allemaal kan en mogelijk is. Wij van Calla Uitvaartzorg bieden u graag de helpende hand om een unieke op maat georganiseerde uitvaart te realiseren, voor een eerlijke prijs.

Een kleinschalig bedrijf zonder duur kantoorpand maar wel met de nodige persoonlijke aandacht en een vriendelijke transparante prijsstelling.

  • Lid sinds: 16 februari 2017

16 februari 2017

Mijn man zijn laatste wens was een waardig en mooi afscheid. Calla uitvaartzorg heeft ons positief verrast, ze hebben ons goed bijgestaan en geinformeerd ! Heel erg bedankt. Gr Melda

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 UitvaartverzorgingsIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar