Concept Uitvaart

0 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

De Concept Uitvaarten, die wij voor u hebben ontwikkeld, gaan uit van het aantal mogelijkheden per Concept voor een voordelig vast tarief.

‘Eenvoudig en compleet verzorgd volgens een vast concept en tarief ‘. Met behoud van kwaliteit, zorg en aandacht voor het persoonlijke en unieke karakter van een uitvaart. De uitvaartsector is de laatste tijd veel in de media. Met name als het gaat om de vaak hoge kosten voor een uitvaart. Bedragen van € 5000,00 tot € 6000,00 voor een eenvoudige uitvaart worden al snel genoemd.

Een reden om op zoek te gaan naar alternatieven kan dan ook zijn dat het nabestaanden, na overlijden van een dierbare, aan voldoende financiële middelen en/of een toereikende uitvaartverzekering ontbreekt om een dergelijke uitvaart te bekostigen.

Het kan ook voorkomen dat de overledene, bij leven, de wens heeft uitgesproken de uitvoering van de uitvaart zo eenvoudig mogelijk te houden zonder franje, ‘zonder toeters of bellen’, kortom zonder al te veel ‘onnodige’ kosten. Het Concept Uitvaart © is dan ook speciaal door ons ontwikkeld om aan de vraag naar een dergelijk alternatief te kunnen beantwoorden.

Op Het Concept Uitvaart © bieden wij u een ‘voordeligst tarief garantie’ aan voor de door ons te leveren diensten, faciliteiten, mogelijkheden en producten. In de menukolom aan de linkerzijde onder het knopje ‘Uitleg Concept’ kunt u een totaaloverzicht vinden betreffende onze concepten met bijbehorende informatie.

E-mail: info@conceptuitvaart.nl

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 UitvaartverzorgingsIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar