logo
122generaties-crop-u23877reigerlaan_gr

Hess Uitvaartzorg

0 reviews

Zuid-Holland

  • Postbus 8112, 3009 AC Rotterdam, Nederland
  • 010 418 23 33
Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

“Zorg en aandacht, betrokkenheid en medeleven bestaan niet meer zoals vroeger?” Misschien zijn wij dan wel ouderwets. Daar hebben we geen enkel probleem mee. Hess uitvaartzorg staat al een eeuw lang voor goede zorg met het juiste gevoel. Omdat we weten dat we verdriet niet kunnen wegnemen, doen we meer dan ons best om omstandigheden te creëren waarin nabestaanden hun verlies een plaats kunnen geven.

De wensen en gevoelens van de naasten: de dag van het afscheid is onafwendbaar. Maar wat dan?
Afscheid nemen van iemand is als een eerste indruk: dat doe je maar eenmaal. En die keer moet goed zijn. Om de herinnering zo mooi mogelijk te maken.

De dood is al lang geen taboe meer. Toch blijft het een lastig gespreksonderwerp. Hess uitvaartzorg helpt. Met alles. Om de nabestaanden de ideeën van de overledene zo goed mogelijk te laten verwoorden. Om zorgen uit handen te nemen. Om verdriet een plek te kunnen geven.

Hess uitvaartzorg is al een eeuw een echt familiebedrijf. Hess verzorgt al een eeuw uitvaarten. begrafenissen èn crematies. Dat doen we al net zo lang met zorg en aandacht voor álle aspecten van de uitvaart. Hess gaat al ruim honderd jaar over van vader op zoon. We zijn vergroeid met onze drang naar perfectie. Op menselijk gebied, maar uiteraard ook op het vlak van onze mensen
en faciliteiten.

We investeren. Niet alleen in onze uitvaartcentra, wagenpark en drukkerij. We investeren ook in ons team: de kern van Hess uitvaartzorg. Onze mensen bepalen ons succes en ons succes is afhankelijk van hoe goed en betrokken we u helpen. Zo eenvoudig is het. We prijzen ons gelukkig. Onze mensen hebben niet alleen kennis en daadkracht, maar ook hun hart op de juiste plaats. Ze verschillen qua achtergrond, om te zorgen dat we echt alle aspecten van een uitvaart tot in de puntjes kunnen verzorgen. Wat al onze mensen delen, is de passie een zo waardig en respectvol afscheid mogelijk te maken.

E-mail: uitvaartzorg@hess.nl

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 UitvaartverzorgingsIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar