bijOverlijdennaDeUitvaartvoorafRegelen

Segbroek Uitvaartverzorging

0 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Jarenlange ervaring in uitvaartverzorging

Door jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten zijn wij goed in staat om samen met u en uw familie te bedenken wat voor uitvaart en plechtigheid goed bij u zou passen.

Bij het nadenken over de uitvaart kunt u bij leven al belangrijke keuzes maken. Bijvoorbeeld of u bij een begrafenis een eigen plekje wenst op een begraafplaats of dat er bij een crematie de as bewaart moet worden in een urn of een urnengraf. Wat zullen daar dan de kosten van zijn? Als u kiest voor een natuurbegraafplaats, waar is die dan beschikbaar?

Indien u uw keuzes in een document wenst vast te leggen kunt u hiervoor de bewaarkaart “Zo wil ik mijn uitvaart” gebruiken. U kunt deze kaart bestellen via de mail of telefonisch. Wenst u een offerte van de uitvaart of een persoonlijk gesprek om vooraf zaken vast te leggen? Belt u ons dan op voor het maken van een afspraak.

Ons werkgebied

Het werkgebied van Segbroek Uitvaartverzorging omvat de Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Bloemenbuurt, Bomenbuurt, Heesterbuurt, Duinoord, Statenkwartier en Scheveningen.

E-mail: info@segbroekuitvaart.nl

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 UitvaartverzorgingsIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar